SuPORTing – meci de fotbal caritabil marca AsdMARK

Să înceapă jocul!

SuPORTing 2010, un spectacol oferit de profesorii si studentii de la FEAA, in compania asdMARK

Posted by Alex Sima pe mai 13, 2010

Cea de-a III-a editie a SuPORTing s-a incheiat. Asociatia Studentilor din Domeniul Marketingului a reusit sa continue traditia meciurilor de fotbal organiazate in scop caritabil, ce pun profesorii si studentii FEAA intr-o alta ipostaza decat cea cu care ne-am obisnuit in viata de zi cu zi, oferind un spectacol atat pe teren cat si in tribune.

Cele douazeci de goluri marcate, zece de fiecare parte, alaturi de numeroasele faze acrobatice si amuzante, „savurate” de un public cu adevarat galagios, au facut din SuPORTing 2010 un eveniment ce a nascut zambete pe buzele tuturor. La urma urmei, scopul a fost atins, caci dincolo de aspectul caritabil al meciului, ne-am propus ca toti cei ce ne-au onorat cu prezenta Miercuri, 12 Mai, la Sala Sporturilor, sa rada si sa se simta bine. Si asa a fost!

In ciuda faptului ca in acest an firmele n-au mai fost „deschise” precum in anii precedenti in a sustine evenimente de agest gen, asdMARK a reusit „sa puna pe roate” SuPORTing 2010, trecand pentre dezinteresul afisat de acestea.

Multumim pe aceasta cale celor care au facut posibila organizare evenimentului, mai precis doamnelor si domnilor profesori ai FEAA care au sustinut initiativa fie prin cumpararea de bilete valorice, fie prin cumpararea de bilete si participarea la meci, si de asemenea domnisoarelor si domnilor studenti, prezenti in public pentru a-si sustine favoritii.

Nu in ultimul rand, multumim putinilor sponsori care ne-au fost alaturi, mai precis Artis Nails & Beauty, Bodyline, Open Vision si FEAA, care au facut posibila desfasurarea in conditii bune a SuPORTing 2010!

Ramaneti aproape! Vor aparea curand poze si filmulete de la eveniment!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

 
%d blogeri au apreciat asta: